‘Score een boek!’ van start bij SWS de Humstee

0
137

OLDEHOVE – Wethouder Henk Bakker had de eer de jaarlijkse boekenleesactie ‘Score een boek!’ af te trappen. Dit deed de wethouder samen met Rommie de Boer van de bibliotheek en voetbalrobot Dash op SWS de Humstee in Oldehove. Na het bekijken van het filmpje waarin elk jaar een FC Groningen-speler schittert, was het de beurt aan Dash om de bal in het doel te schoppen en de actie af te trappen. Ruim 800 basisschoolleerlingen uit het Westerkwartier lezen de komende tien weken zoveel mogelijk boeken. Nieuw dit jaar is een spaaractie, waarbij de leerlingen ook thuis kunnen ‘scoren’. Ze kunnen hun eigen FC Groningen opstelling maken door plaatjes van hun favoriete spelers te verzamelen. Plaatjes verzamelen kan door met het hele gezin boeken te lenen in de bibliotheek of door mee te doen aan activiteiten die worden georganiseerd in de bibliotheek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here