Kijken bij Popkoor Hadewijn

0
173

GRIJPSKERK – Popkoor Hadewijn bereidt zich voor op haar 15 jarig jubileum en doet dat met een frisse start. Niet alleen wordt er momenteel druk gerepeteerd bij het koor om het nieuwe repertoire onder de knie te krijgen, ook is men op zoek naar vocale versterkingen. Het koor telt momenteel zo’n 25 leden en “dat mogen er best 30 worden”, vertrouwde voorzitter Monica Herrema-Bosma de krant recent toe. Daarom stond er donderdag een vrij toegankelijke inloopavond gepland tijdens de repetitie in Kerkplein 6 te Grijpskerk. Een er potentieel zangtalent tussen de kijkers zit dat zich wil aansluiten bij het gezellige koor blijft nog even afwachten. Aan de zangkunsten van het koor zal het in ieder niet liggen. Iedereen heeft kunnen horen dat dat prima in orde is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here