Romantiek viert hoogtij bij Garnwerd aan Zee

0
60

GARNWERD – Sfeervolle livemuziek, kaarslicht en heerlijk eten in het idyllische Garnwerd nabij het schitterende Reitdiep. Veel romantischer dan het Candle Light Valentine’s Dinner bij Garnwerd aan Zee wordt het niet. Dat ondervonden ook de winnaars van de Valentijnsactie van de Streekkrant, Tjibbe Jan en Jolanda. Het stel is inmiddels al jaren samen en hebben ook drie lieve dochters. De meiden Mirthe, Kim en Eline trokken voor Valentijnsdag de stoute schoenen aan en schreven de redactie dat hun vader Tjibbe Jan ‘eindelijk’ hun moeder Jolanda ten huwelijk had gevraagd. En dat op de verjaardag van Jolanda! Een romantische actie waar wij uiteraard graag een romantisch vervolg aan wilden geven. Dus genoten Tjibbe Jan en ‘zijn’ Jolanda afgelopen woensdag van een heerlijk Valentijnsdiner bij Garnwerd aan Zee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here