Theo Driessen toont ‘andere kant’

0
210

ZUIDHORN – Wie kent hem niet van de grote meezingfeesten in de vele feesttenten. Theo Driessen, zanger en frontman van de band Diep Triest. Theo doet echter meer dan alleen feestjes bouwen en tenten op hun kop zetten. Regelmatig is de zanger te vinden in de kleinere zalen en bij speciale gelegenheden om zijn ‘andere kant’ te tonen. Vroeger luisterde men in Huize Driessen vooral naar het programma NAR, waarin liedjes van Frans Halsema, Liesbeth List en Ramses Shaffy werden gedraaid. Nog altijd kent Driessen een grote liefde voor dit genre, waarmee hij zelf ook graag de show steelt. Zoals donderdag in Zonnehuis Oostergast waar hij, begeleid door pianist Theo Jansen, een uur lang bekende liedjes uit de jaren ’60 en ’70 ten gehore bracht. ‘Het Dorp’, ‘Vluchten kan niet meer’ en ‘Laat me’ passeerden de revue. Dit tot grote vreugde bij de vele aanwezigen die vol aandacht de verrichtingen van Driessen aanschouwden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here