Veldtoertocht Surhuisterveen viert eerste lustrum in stijl en modder

0
88

SURHUISTERVEEN – Voor de vijfde maal in successie stond de veldtoertocht van TFC Surhuisterveen in samenwerking met de Stichting Wielercomité te Surhuisterveen op het programma. Zaterdag verzamelden enthousiaste, fanatieke en recreatieve mtb’ers zich bij de velden van ’t Fean ’58 om daar vroeg in de ochtend hun monstertochten aan te vangen. Vanaf sportpark ’t Ketting werd er koers gezet richting Trimunt waar diverse parcours werden gereden. Daarbij kon men kiezen tussen 30 of 50 kilometer. De tocht is al jaren gekoppeld aan een goed doel. Voorheen was dat ‘Fiets voor een Huis’, maar omdat dit project ten einde is, heeft de organisatie nu gekozen om Alpe d’HuZes 2018 te ondersteunen. Laatstgenoemde doel kan een leuke bijdrage van de organisatie tegemoet zien.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here