Toparbiter Siemen Mulder te gast bij vv Zuidhorn

0
47

ZUIDHORN – De scheidsrechterscommissie van vv Zuidhorn heeft een contactavond georganiseerd, waarbij scheidsrechters en scheidsrechter coördinatoren van omliggende verenigingen aanwezig waren. Speciale gast was eredivisie scheidsrechter Siemen Mulder uit Uithuizen. De interactieve avond met als thema “samenwerken”, werd gepresenteerd door Jan Jansma en Arnold Haan. In het kort werd ingegaan op de historie van vv Zuidhorn, de mogelijkheden voor werving van nieuwe scheidsrechters, opleiding van scheidsrechters en begeleiding vanuit de club. Eredivisie scheidsrechter Siemen Mulder vertelde vanuit zijn eigen ervaring als scheidsrechter. En dat werkte aanstekelijk. Filmpjes, anekdotes en de nodige humor maakten de presentatie en hiermee de avond tot een groot succes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here