Ondernemers netwerken in Stroobos

0
39

STROOBOS – Vijftien ondernemers uit het Westerkwartier zijn op het landgoed van De 4 Elementen samen gekomen voor een netwerkbijeenkomst. De ondernemers hebben zich verenigd om meer over elkaars bedrijven te weten te komen. Iedereen kreeg de kans om het verhaal te vertellen dat schuilt achter zijn of haar bedrijf. Ondernemer Egge Siegers nam zijn passie als aanleiding en professionaliseerde zich als personal coach. “Het is altijd al een droom van mij geweest om ondernemer te worden, ik ben er als het ware ingerold. We zijn begonnen als theatergroepje, maar dat werd groter dan ik dacht. Daarom ben ik verder gegaan als ondernemer”, aldus Siegers. De ochtend werd vervolgd met een rondleiding over het landgoed. Terug in de glazen serre werden gedachtes, toekomstplannen en visitekaartjes uitgewisseld. De bijeenkomst bij De 4 Elementen heeft ondernemers uit de regio dichter bij elkaar gebracht. De 4 Elementen begeleid jongvolwassenen met een hulpvraag met wonen en werken op het landgoed en zoekt regelmatig de samenwerking op met ondernemers uit de omgeving.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here