Crescendo oogst lof in Duitsland

0
38

OPENDE/DUITSLAND –Bicycle Showband Crescendo was afgelopen maand te bewonderen in achtereenvolgens Köln, Münster en Dortmund, waar zij deel namen aan de Musikparade. De Musikparade is een groot folkloristisch evenement waar vele beroeps- en amateurkorpsen hun opwachting maken.

De Musikparade is elk jaar een indrukwekkend startschot van een nieuw optredenseizoen. Elk jaar doet dit evenement meerdere Duitse steden aan. Het mooie aan deze optredens is dat ze allemaal in grote ijshockeystadions of evenementenhallen worden gehouden. Voor Crescendo een positief effect, omdat de toeschouwers de show van bovenaf kunnen zien. De show die Crescendo liet zien was een aangepaste versie van de gouden Marsparade die tijdens het Wereld Muziek Concours (WMC) in Kerkrade tot een dagprijs leidde. In grote lijnen is deze nog hetzelfde, maar hierbij is het verplichte parcours losgelaten en zijn de figuren op taptoevelden aangepast. Ook dit weekend was de show een succes want het publiek en organisatie waren na afloop erg enthousiast. Een mooie bijkomstigheid was dat er dit weekend ook vier jeugdleden hun debuut mochten maken. Ze vielen meteen met hun neus in de boter, want het eerste optreden vrijdag was in de grootste evenementenhal van Duitsland. De Lanxess Arena in Köln was voor beide ringen compleet uitverkocht. Over precies een maand zal Bicycle Showband Crescendo weer te zien zijn tijdens hetzelfde evenement. De leden zullen dan afreizen naar Oldenburg, Hamburg en Oberhausen. Hier zal hopelijk voortgeborduurd worden op de recente successen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here