Afval scheiden opnieuw onder de aandacht

0
48

ZUIDHORN – De Westerkwartiergemeenten scoren hoog als het gaat om het inzamelen van gescheiden afval. Maar het altijd beter, denken de vier gemeenten die het afval scheiden nog eens onder de aandacht willen brengen. Wethouder Henk Bakker (Zuidhorn) gaf vrijdag het starschot voor de Westerkwartierbrede campagne en lichtte de actie toe. Dit deed de wethouder op de Overtuinen in Zuidhorn. Het opnieuw onder de aandacht brengen van het juist scheiden van afval is nodig, aldus de gemeentebesturen, omdat er nog altijd met grote regelmaat voorwerpen in de milieuzakken belanden die daar niet thuishoren. Naast de wethouder was ook de unieke huisvuilauto van HRM te bewonderen op het plein aan de Overtuinen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here