Burgemeester opent laatste expositie van leerlingen Annemarie Groendijk in Grijpskerk

0
75

GRIJPSKERK – In Kerkplein 6 te Grijpskerk was zaterdag een bijzondere expositie te bewonderen. Daar hingen zo’n 80 schilderijen en tekeningen, gemaakt door de leerlingen van de kunstzinnige Annemarie Groendijk. De diversiteit aan leerlingen zorgt voor een bijzonder brede expositie waar men kon genieten van verschillende stijlen. Daarnaast is er gewerkt met diverse materialen, wat ervoor zorgt dat er voor ieders smaak wel iets te bezichtigen was tijdens de expositie. Velen namen dan ook de moeite om naar Grijpskerk te komen en de bijzondere werken te bekijken. De expositie werd feestelijk geopend door burgemeester Greetje de Vries-Leggedoor die na de opening uiteraard zelf ook een rondje langs de schitterende werken maakte. Voor de laatste keer in Grijpskerk, want een verhuizing naar De Nieuwe Wierde ziet Groendijk niet zitten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here