Ouderen vermaken zich met High Tea-middag

0
100

GRIJPSKERK – Het Bakkerscafé van Grijpskerk is haar eerste week na de officiële opening goed begonnen. Bewoners van De Nieuwe Wierde en andere ouderen uit Grijpskerk en omliggende dorpen kregen een gezellige High Tea-middag voorgeschoteld, waarbij er ruimschoots genoten werd van de lekkere bakkershapjes. Dit onder de muzikale begeleiding van Henriette die voor de nodige vrolijke noten zorgde. De High Tea-middag was de eerste van de vele lekkere en leuke activiteiten die vorige week georganiseerd werden in het café achter Bakker Jager aan het Kerkplein. Ook kon men vorige week genieten van Grunneger Poffert, wijn- en broodproeverijen en een geslaagde pizza-avond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here