Trouwe dragers en koffiedame zwaaien af

0
51

GROOTEGAST – Begrafenisvereniging Grootegast heeft vorige week afscheid genomen van vijf trouwe dragers en een alom gewaardeerde ‘koffiedame’. Roel van der Heide, Engbert Huistra, Dirk Hoekstra, Geert Douma en Joep Tuinstra zijn per 1 januari jongstleden gestopt met hun werkzaamheden voor onze vereniging. “En daar wilden we graag even bij stil staan”, vertelt Dina Hoeksema-Bolt die het zestal erkentelijk is voor hun jarenlange inzet. “Dirk, Geert, Roel en Joep zijn zelfs –bijna- 25 jaar actief geweest”, weet ze. Alle zes zijn ze in de bloemen gezet waarbij ook een presentje voor een ieder niet mocht ontbreken. “Het zijn bijzondere mensen met grote verdiensten voor de vereniging”, besluit Dina. Datzelfde geldt ook voor ‘koffiedame’ Folkje Tuinstra, die haar koffiekan aan de spreekwoordelijke wilgen hangt. Het afscheid van het zestal vond plaats in herberg “In de Groote Gast” te Grootegast.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here