Winterkost voor Voedselbank Westerkwartier

0
35

ZUIDHORN – Eigenaar/directeur Jan Kuipers van “De Zevenster” in Zuidhorn duwt een kar met wintergroenten richting een bus van Voedselbank Westerkwartier. Opbrengsten van zijn winkel “De BrocantSTER cirkel” heeft hij omgezet in wintergroenten, aardappels, verpakte zuurkool en worsten. En hij schenkt al deze winterkost aan de Voedselbank. De Zevenster is een sociaal bedrijf. Behalve dat Jan Kuipers kratten vol voedsel schenkt aan mensen die onder het minimum moeten leven, heeft hij ook mensen aan het werk die stage lopen en mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Ze helpen in de winkel, in de tuin en in de werkplaats. Ook kloven ze brandhout en persen ze plastic. Voedselbank Westerkwartier is natuurlijk erg blij met deze goede gaven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here