Zuidhorn klikt en tikt succesvol

0
26

ZUIDHORN – Een nieuwe groep heeft de afgelopen weken met succes kennis gemaakt met de wondere onlinewereld. Voor de tweede keer werd de cursus Klik & Tik georganiseerd in de bibliotheek van Zuidhorn en ook deze keer heeft het geleid tot meer kennis van de digitale wereld bij de cursisten. Wethouder Bert Nederveen reikte de zuurverdiende certificaten uit aan de deelnemers. De cursussen worden met grote regelmaat gegeven in de bibliotheken in het Westerkwartier. Meer informatie over deze cursus (en de andere cursussen van de bibliotheek) is te vinden op www.biblionetgroningen.nl. Of in de bibliotheken zelf natuurlijk, waar men altijd vrijblijvend kan binnenlopen gedurende de openingstijden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here