Neil Young opnieuw geëerd in Zuidhorn

0
47

ZUIDHORN – Tradities zijn er om in stand te houden. Dat geldt zeker voor het jaarlijkse Neil Young Festival in Zuidhorn dat inmiddels al niet meer is weg te denken uit het jaarprogramma van Zalencentrum Balk. Dit jaar wordt de enige echte Neil Young Fandag van de Benelux gehouden op zaterdag 7 april. Vanaf 12.30 uur staat er weer een vol en gevarieerd programma met vele topartiesten, waarbij Young de rode draad vormt. “Ook dit jaar verwachten wij weer veel gasten te mogen begroeten”, vertelt Arnold Wegman. Daarbij merkt hij op dat niet alleen noordelingen de weg naar Zuidhorn weten te vinden, maar dat men ook vanuit België, Duitsland en zelfs Amerika en Canada de trek naar Balk maakt voor dit muziekspektakel. Bezoekers krijgen een muzikaal feest van 13 uur voorgeschoteld met zeven (!) unieke liveconcerten, waaronder een optreden van de Live Rust Band die voor deze dag speciaal uit Rome komt. Daarnaast kunnen de Neil Young fans terecht bij diverse kraampjes voor Neil Young cd’s, boeken en andere memorabilia. Tickets á 16,50 euro zijn reeds te bestellen via neilyoungfestivalzuidhorn@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here