De Woldborg werkt aan zelfvertrouwen, lichaamshouding en zelfbeheersing

0
128

DOEZUM – Vanwege de griepepidemie was het een paar weken uitgesteld, maar donderdag werd het project Rots en Water van de Woldborg toch echt afgesloten. Sedert dit schooljaar neemt de Woldborg deel aan een wetenschappelijk onderzoek naar de effecten van Rots en Water lessen op vmbo-leerlingen. Tijdens deze lessen wordt er door de eersteklassers gewerkt aan hun zelfvertrouwen, lichaamshouding, zelfbeheersing en reflectie. Daarbij wordt aandacht geschonken aan het feit  dat ieder mens anders is, maar we elkaar ten aller tijde moeten respecteren, helpen en zeker geen pijn moeten doen. De lessenserie voor klas 1 is door de leerlingen samen met ouders, mentoren en docenten afgesloten met enkele oefeningen en het in ontvangst nemen van een Rots en Water certificaat. In leerjaar 2 krijgt de lessenserie een vervolg voor deze leerlingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here