Hulp bij belastingaangifte in Westerkwartierder bibliotheken

0
39

WESTERKWARTIER – Vóór 1 mei moet iedereen in Nederland de belastingaangifte invullen. Dat gaat via de online omgeving van de Belastingdienst. Echter, niet iedereen weet hoe dit werkt of komt hier uit zonder hulp. Daarom organiseren de bibliotheken in Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn hulp bij belastingzaken in de vorm van belastingspreekuren. De eerste belastingspreekuren vonden afgelopen woensdag en donderdag plaats in de bibliotheek van Grootegast. Deze week worden er twee spreekuren gehouden in de bieb van Zuidhorn (Cultureel Centrum), waar op woensdag 14 maart (9.00 tot 12.00 uur) en donderdag 15 maart (18.00 tot 21.00 uur) deskundige begeleiders klaar zitten om mensen mee te helpen hun belastingaangifte te doen. Deelnemen is gratis, ook als je geen lid bent van de bibliotheek. Professionele samenwerkingspartners beantwoorden graag vragen, geven meer informatie over aangifte, toeslagen, kwijtschelding en/of bijzonderheden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here