Be(rt)dfietsactie enorm succes!

0
130
Foto: Sport je fit, Grijpskerk

GRIJPSKERK – Families en verenigingen, dames uit Ulrum en jonge voetballers uit Grijpskerk. 15 fietsen werden 8 uur lang intensief gebruikt door diverse groepen die samen een zo groot mogelijk bedrag bij elkaar trachtten te fietsen in sportschool Sport je fit in Grijpskerk. En dat is gelukt! Liefst 2.270 euro leverde de spinning-marathon -waar 120 mensen aan deelnamen- op. De opbrengst komt ten goede aan zogenaamde bedfietsen voor de afdeling Oncologie van het Martini Ziekenhuis. Bedfietsen zijn fietsen waarmee patiënten tijdens hun behandeling met chemotherapie hun conditie op peil kunnen houden. Voor dergelijke extra voorzieningen is geen geld in de gewone budgetten van een ziekenhuis. De actie is vernoemd naar Bert Klunder, de voormalig duizendpoot van VV Grijpskerk die op 14 februari jongstleden overleed aan de gevolgen van kanker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here