Lodewijk van Laten

0
31

GROOTEGAST – Lodewijk van Laten heeft vorige week tijdens de vergadering van Ondernemend Grootegast, de plaatselijke handelsvereniging, zijn voorzittershamer aan de spreekwoordelijke wilgen gehangen. Ruim 10 jaar zwaaide Van Laten de scepter over de ondernemersvereniging, waarmee hij veel heeft bereikt en mooie successen voor de ondernemers én het dorp heeft mogen boeken. “Het is tijd om het voorzitterschap in te ruilen voor meer vrije tijd”, verklaart hij zijn vertrek. “Al jaren ben ik van plan om samen met mijn echtgenote meer tijd te willen besteden aan vakanties en andere hobby’s.” Ook het feit dat hij twee jaar geleden is verhuisd en niet langer in Grootegast woont heeft meegespeeld in zijn besluit. “Ik kan de belangen van de ondernemers in Grootegast niet meer optimaal kan dienen’, vindt Van Laten. “Het wonen in Grootegast is al die tijd erg plezierig geweest en ik heb het daardoor een vanzelfsprekendheid gevonden om ook iets voor Grootegast te betekenen wat mogelijk was als voorzitter van de Ondernemers Vereniging. Ik heb mijn rol als voorzitter van Ondernemend Grootegast met veel plezier  uitgevoerd en zal de vele contacten die ik in die tijd heb gekregen zeker missen.” Jeroen Hoving van HCT Computers neemt het stokje –en de hamer- over van Lodewijk van Laten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here