Prijswinnaar diner Balk ontvangt prijs

0
63

ZUIDHORN – Talloze stemmen kwamen er binnen tijdens de zoektocht naar het ‘Leukste Bedrijf van de Streek’. Soms met de meest originele, leuke of grappige motivaties waarom nu juist dát bedrijf zou moeten winnen. Prijswinnaar Bert Groenewolt koos voor Hoorcentrum Westerkwartier. En niet zonder reden. “Wanneer je bij Wilgis Schoffelmeijer bent geweest hoor je ’s morgens de vogels weer fluiten, ben je weer in staat om met je vrouw en kinderen te communiceren en doe je weer mee op het werk”, schreef Bert op zijn stembiljet. En dat belonen wij graag met een heerlijk dinertje voor twee bij Zaal-Restaurant Balk in Zuidhorn, waar Bert nog even lekker door kan communiceren met zijn vrouw.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here