Marskramer reikt spelletjespakket uit

0
40

GROOTEGAST – Karin Mechielsen heeft een schitterend spelletjespakket gewonnen van de Marskramer in Grootegast. Zij gaf haar stem aan Brilmode Zuidhorn, wat volgens Karin het ‘Leukste Bedrijf van de Streek’ is. De klantvriendelijke brillenzaak schopte het helaas niet tot de finale en wist dus ook niet te winnen. Dat deed Karin echter wel met haar mooie motivatie waarom Brilmode Zuidhorn voor haar het allerleukste bedrijf is. “Onze kinderen dragen de allerleukste kinderbrillen dankzij Brilmode Zuidhorn”, schreef zij in haar online stemformulier. De goede service en het gratis meeverzekeren van de kinderbrillen maken het voor haar helemaal af! En nu is het dus nog leuker geworden, want Karin kan –samen met haar kinderen- genieten van de spelletjes die door de Marskramer werden aangeboden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here