Nieuwe kunstgalerie voor Surhuisterveen

0
101

SURHUISTERVEEN – Tamme en Uilwie Hoekstra in Surhuisterveen gaan na een interne verhuizing beginnen met een eigen galerie. Door het vertrek van kapsalon In-kappers deed zich de mogelijkheid voor om zelf naar voren te verhuizen. De keuze is gemaakt om het atelier te combineren met een galerie. Het geheel is ruim en licht opgezet met de werkplek achter in de galerie. Hier heeft naast de werktafel en schildersezel ook de drukpers een plaats gevonden. In eerste instantie wordt het eigen werk, schilderijen en litho’s getoond, maar in de toekomst kan de galerie ook plaats bieden aan andere kunstenaars. Donderdag werd de nieuwste galerie Surhuisterveen, gevestigd aan de Gedempte Vaart 40A, op feestelijke wijze geopend door wethouder Sjon Stellinga.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here