Anita Schuiten Grijpskerker Maestro

0
177

GRIJPSKERK – Spanning en sensatie in de PKN kerk van Grijpskerk. Vijf geduchte kandidaat-maestro’s kruisten zaterdag de degens –of beter: de dirigeerstokjes- in de jacht op de felbegeerde titel Maestro van Grijpskerk. Het orkest van de christelijke muziekvereniging ging er eens goed voor zitten, wat ook het massaal toegestroomde publiek deed. Want wie zou zich aan het einde van de avond mogen kronen tot nieuwe Maestro? Kunstenaar en muzikant Gert Sennema, VV Grijpskerk-verdediger Pieter Kars van der Kamp, CDA-raadslid Annejet Jansma, Anita Schuiten van De Nieuwe Wierde of toch tandarts Johannes Boetje? Alle vijf maakten ze aansprak op de titel, met de kleine kanttekening dat we hopen dat Boetje zijn tandartsboor beter vast houdt dan het dirigeerstokje. De meeste aanwezigen in de kerk kozen voor Anita Schuiten die haar stuk meesterlijk onder de knie had. Naast de publieksprijs kreeg zij ook de juryprijs uitgereikt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here