‘Dubbel & Dwars’ bewijst talent

0
107

ZUIDHORN – Waar mooie samenwerkingen wel niet toe kunnen leiden. Het dwarsfluitorkest ‘Dubbel & Dwars’ is een samenwerking tussen de docenten van Muziekschool Kunstbedrijven Westerkwartier en de Stichting Muziekonderwijs Grootegast. Dwarsfluitdocentes Mirjam Kok en Lindy Adema voegen regelmatig de leerlingen uit hun beider lespraktijken samen in dit grote dwarsfluitorkest. Met succes, want afgelopen week lieten de leerlingen zien en horen wat ze hebben geleerd en over hoeveel talent ze wel niet beschikken. Onder het motto ‘Dubbel & Dwars Got More Talent’ waren de zestig leerlingen maandag tot en met donderdag in de avonduurtjes te bewonderen in afwisselend Cultureel Centrum Zuidhorn en ’t Marheem te Marum. Dit tot grote vreugde van het publiek dat genoot van zowel individuele muzikale hoogstandjes als schitterende groepsconcertjes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here