PvdA Westerkwartier ‘laat niemand los’

0
142

EZINGE – Onder leiding van Rianne Vos uit Tolbert maakt PvdA Westerkwartier zich op voor de raadsverkiezingen van 21 november. Dat hebben de leden besloten tijdens de ledenvergadering op 24 maart in Ezinge. De leden konden zich uitspreken over het concept-verkiezingsprogramma en de door een externe commissie voorbereide kandidatenlijst. De leden bekrachtigden het lijsttrekkerschap van Rianne Vos. De lijst bestaat uit 28 kandidaten, met een goede geografische spreiding over de vier samenstellende gemeenten en het Middag-Humsterland. De bovenste plaatsen worden verder ingenomen door Mark Veenstra (2), Sandra de Wit (3), Hans Koenders (4), Isolde den Haring (5) en Joachim Bekkering (6), Anne van der Laan (7), Henrica Bergsma (8) en André Hatzman (9). Het verkiezingsprogramma heeft als titel “We laten niemand los. Voor een sociaal, duurzaam en energiek Westerkwartier”. Het programma bevat voorstellen voor een solidaire en duurzame samenleving, voor betaalbaar wonen, voor behoud en ontwikkeling van het prachtige landschap en voor een leefbaarheidsfonds om de voorzieningen in de dorpen op peil te houden en de dorpen ook na de herindelingen niet op afstand van het gemeentebestuur te plaatsen, laat de partij weten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here