Joke Giethoorn

0
13

GRIJPSKERKBinnen het Dorpsloket Voor Elkaar in Grijpskerk wil men goed op vragen van de dorpsbewoners in kunnen spelen. Daarom wordt er nauw samengewerkt met de wijkverpleegkundige, de buurtwerker en de WMO-consulent. Zo is de WMO-consulent van de gemeente Zuidhorn elke woensdagochtend aanwezig in het dorpsloket. Vanaf 16 mei geldt dit  ook voor Joke Giethoorn, de buurtwerker en mantelzorg-consulent voor Grijpskerk en omliggende dorpen. Op woensdagmorgen is zij present tijdens de openingstijden van het dorpsloket. Joke Giethoorn is werkzaam bij de welzijnsorganisatie van Zuidhorn (SWgZ). Zij weet wat er speelt in de dorpen en ondersteunt (kwetsbare) bewoners en (overbelaste) mantelzorgers. Ook adviseert zij inwoners bij het organiseren van activiteiten die de lokale gemeenschap sterker maken en de leefbaarheid ten goede komen. Als buurtwerker en mantelzorg-consulent is zij er voor iedereen. Wie ideeën of vragen heeft, zich ongerust maakt over iets of iemand of wie zelf ondersteuning nodig heeft, kan bij haar terecht. Ook als u meer contacten zoekt of iets met anderen wilt ondernemen. De buurtwerker is vanaf 16 mei elke woensdag van 10.00-12.00 uur in de Nieuwe Wierde te vinden. Vooraf een afspraak maken is ook mogelijk  j.giethoorn@swgz.nl  of 06-82804461.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here