4e Editie Wandelvierdaagse NoordOostHoek

0
149

WARFSTERMOLEN – Dit jaar wordt voor de 4e keer de Avondwandel4daagse in de NoordOostHoek van de voormalig gemeente Kollumerland georganiseerd. Het evenement vindt plaats in de dorpen Warfstermolen, Burum, Kollummerpomp en Munnekezijl. Tijdens de eerste drie edities kon het bestuur rekenen op een groot aantal wandelaars; zowel jong als oud.  Eén van de hoogtepunten van de vorige editie was het bezoek van weerman Piet Paulusma die vanaf locatie het weerbericht heeft uitgezonden. “Ook als je niet woonachtig bent in één van de hierboven aangegeven dorpen mag je meelopen met onze avondvierdaagse”, laat voorzitter Robert Santema weten. Dit jaar rekent het bestuur opnieuw op ongeveer 275 deelnemers. De vierdaagse vindt dit jaar plaats van maandag 28 mei tot en met donderdag 31 mei. Tijdens de laatste avond mag iedere deelnemer net als tijdens de voorgaande edities verkleed aan de start verschijnen. Ga voor meer informatie omtrent de vierdaagse naar www.avond4daagsenoh.nl. Vragen kunnen worden gesteld via het mailadres: info@avond4daagsenoh.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here