Kommerzijl viert jubileum

2
153

KOMMERZIJL – Al 50 jaar zet dorpsbelangenvereniging Aktie ‘68 zich in voor de leefbaarheid van Kommerzijl. Dit wordt gevierd met een feestelijke Kommerzijlsterdag. Op zaterdag 21 juli van 13:00 tot 17:00 zijn inwoners en oud-inwoners van Kommerzijl van harte welkom bij vele activiteiten. Aktie ‘68 roept inwoners en zeker ook oud-inwoners op om 21 juli in Kommerzijl te zijn. Op het sportveld is de gelegenheid om met elkaar prachtige herinneringen op te halen én te creëren onder het genot van een drankje. Jong en oud kan zich vermaken met een nostalgische tocht door het dorp. Een aantal bewoners van Kommerzijl tonen kunst in hun huizen/ateliers. Daarnaast kan men struinen over een Kommerzijlstermarkt. Voor kinderen is er uiteraard ook veel vertier. Na het dagprogramma volgen een barbecue en feestavond met live muziek waarmee tevens de jaarlijkse spelweek wordt geopend.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here