Dierenambulance komt langs voor koffie

0
16

GROOTEGAST – Burgemeester Ard van der Tuuk heeft een kop koffie gedronken met Lieuwe van der Slacht en Harmke van der Sluis van de Dierenambulance. Het bezoek van de dierenliefhebbers op het gemeentehuis stond in het teken van de mokkenronde, een actie van de burgervader om met zoveel mogelijk mensen en organisaties in de gemeente (en omstreken in dit geval) kennis te maken. Er is gesproken over de inzet en organisatie van de Dierenambulance. Jaarlijks worden er ongeveer honderd ritjes naar Grootegast gedaan om gewonde dieren of dieren in nood van de nodige hulp te voorzien. Daarnaast rukt de Dierenambulance ook uit voor hulpbehoevende dieren in Zuidhorn, Leek, De Marne en Winsum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here