Feestelijk Noordhorn geniet met volle teugen van Jaarmarkt

0
199

NOORDHORN – Het was zaterdag flink genieten in Noordhorn. En dan niet alleen vanwege het mooie weer, maar ook van de inmiddels traditionele jaarmarkt. Al bijna 40 jaar is de jaarlijkse markt een begrip en komt men vanuit de wijde omgeving naar gezellig Noordhorn voor de leukste snuisterijtjes, decoraties en een breed assortiment aan artikelen voor in en rondom het huis. Dat was dit jaar niet anders. Ook zaterdag was een grote diversiteit aan kraampjes en standjes te ontdekken in Noordhorn, waar ook de inwendige mens niet werd vergeten. Lekkere hapjes werden vrolijk weggespoeld met sfeer verhogende drankjes en zowel de inwoners als de gasten maakten er een feestelijke aangelegenheid van. Noordhorn maakt zich inmiddels op voor de feestweek die begin juni al van start gaat en nog meer feest en vrolijkheid belooft.