Harrie Rutgers stopt als lijsttrekker D66

0
70

WESTERKWARTIER – Harrie Rutgers, de pas gekozen lijsttrekker van D66 Westerkwartier, is door gezondheidsproblemen gedwongen te stoppen met het lijsttrekkerschap. In maart van dit jaar werd Harrie Rutgers door de leden gekozen tot lijsttrekker van D66 in de nieuwe gemeente Westerkwartier. Hij had tijd en energie om met veel enthousiasme deze uitdagende rol op zich te nemen, ondanks het feit dat hij al enige jaren werd behandeld in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis in Amsterdam. De behandeling gaf hoop en vertrouwen voor de toekomst. Helaas werd onlangs duidelijk dat het positieve effect van de behandeling zich uiteindelijk toch niet heeft doorgezet. Het was voor hem een moeilijk besluit om met het lijsttrekkerschap te stoppen maar hij kan zich in de campagne- en verkiezingsperiode onvoldoende inzetten door de intensieve behandeling die hij moet gaan volgen. Daarnaast is er nu nog voldoende tijd voor D66 Westerkwartier  om  een nieuwe lijsttrekker te kiezen. Harrie Rutgers zal wel deel uit blijven maken van de fractie van D66 Zuidhorn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here