Tineke Renkema

0
22

VVA in Actie

WESTERKWARTIER – “Zaterdag 2 juni organiseert ‘VVA in Actie, groot verzet tegen kanker’ een gezellige Bunkertocht in Trimunt. Het is de volgende leuke activiteit waarmee wij –vrijwilligers uit Opende en Doezum- geld hopen in te zamelen voor de Stichting Mont Ventoux, het goede doel dat strijd tegen kanker. Op 30 en 31 augustus beklimmen wij de Mont Ventoux en daarvoor moeten wij per persoon 400 euro meebrengen aan sponsorgeld. Onze groep bestaat uit negen volwassenen en twaalf kinderen en we zijn in de bevoorrechte positie dat we het streefbedrag inmiddels binnen hebben. Dat weerhoudt ons er niet van een zo hoog mogelijk bedrag bij elkaar te krijgen. Het zou mooi zijn als we uiteindelijk meer dan 10.000 euro kunnen doneren aan Stichting Mont Ventoux. Na een volleybaltoernooi, een kaasactie, Yoga XXL en het verkopen van loten op diverse kerstmarkten richten we onze pijlen nu op de Bunkertocht in Trimunt. Daar hebben we een drietal schitterende routes uitgestippeld. Unieke tochten die nog niet eerder zijn samengesteld. Routes die de mensen leiden langs heide, bossen en deelnemers laten genieten van het prachtige coulisselandschap. Men kan kiezen tussen 5 kilometer wandelen, 12,5 kilometer of 25 kilometer. Daarbij hebben we bij de kortste route diverse leuke vragen en opdrachten bedacht voor de kinderen. Om eerlijk te zijn hebben we geen idee op hoeveel mensen we kunnen en mogen rekenen, maar we hopen natuurlijk dat het een groot succes wordt en men massaal meeloopt met één van de drie routes. Het startpunt is bij het clubhuis van Motorclub Marum aan de Kloosterweg 4 te Marum en deelname kost 5 euro per volwassen persoon en 2,50 euro per kind. Voor die laatste doelgroep is er tevens een leuke en gratis toegankelijke springkussen aanwezig om zich lekker op uit te leven. Er kan tussen 9.00 en 11.00 uur gestart worden met de routes. Van te voren inschrijven is gewenst en kan via vvainactie@hotmail.com. Al is men op de dag zelf natuurlijk ook van harte welkom om zich in te schrijven en mee te doen. Belangrijk, want Stichting Mont Ventoux doet goed werk. Het is één van die goede doelen waar er geen geld aan de strijkstok blijft hangen en iedere euro ook echt goed terecht komt. Wie 2 juni onverhoopt verhinderd is, is van harte welkom op 7 juli bij de Olde Wierdenloop. Daar zullen wij de organisatie helpen in de hoop een mooi bedrag toe te kunnen voegen bij ons verzet tegen kanker.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here