Jelrik Westra op weg naar Tasmanië

0
60

GROOTEGAST – Het is altijd spannend; wie mag de gemeente Grootegast –of tegenwoordig liever: de toekomstige gemeente Westerkwartier- vertegenwoordigen in het verre Tasmanië? Elk jaar wordt de Abel Tasman Art Prize uitgereikt op één van beide continenten. Nadat de jonge Arki Fargher hier afgelopen jaar te gast was, is het komend jaar de beurt aan Jelrik Westra om namens het Westerkwartier een reis naar de andere kant van de wereld te maken. Westra won de publieksprijs analoog en mocht ook de hoofdprijs, de reis, in ontvangst nemen. De publieksprijs digitaal was voor Sky Jonkman. Op de foto de trotse winnaars naast burgemeester Ard van der Tuuk en voorzitter van de Abel Tasman Art Prize Gert van Dijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here