‘Vurig Verlangen’ bij Strandheem

3
133

OPENDE – In Opende vond afgelopen Hemelvaartsweekend het Strandheem Festival plaats. Wederom kon het festival rekenen op vele bezoekers die samen genoten van geloof, muziek en leuke activiteiten. De 29e editie van het festival stond in het teken van het thema ‘Vurig Verlangen’. Het thema kwam meermalen aan bod gedurende het weekend. Naast lezingen van onder meer Jan Pool, Kees Kraayenoord, Kees van Velzen en Esther Vorsterman van Oijen was het ook genieten van religieuze liedjes van diverse artiesten. Tevens stond vrijdag –traditiegetrouw- de Johannes de Heeravond op het programma.

3 REACTIES

  1. Simply want to say your article is as surprising. The clearness in your publish is just
    great and that i can think you are a professional
    in this subject. Fine together with your permission let me to
    seize your feed to stay updated with drawing close post.
    Thank you 1,000,000 and please carry on the gratifying work.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here