Molen Fortuna opent de deuren

0
20

NOORDHORN – Jaarlijks openen  de molens van Stichting Het Groninger Landschap de deuren voor het publiek tijdens de Nationale Molendagen. Zaterdag en zondag was het zover en opende ook Molen Fortuna in Noordhorn haar deuren. De Noordhorner molen kreeg veel bekijks en liet mensen genieten van de oude kenmerken van de molen en van het prachtige uitzicht over mooi Noordhorn, waar zaterdag ook de Jaarmarkt plaatsvond. Bezoekers kwamen onder meer uit Zuid-Afrika en Italië. Tevens mocht de molen zich verheugen op de belangstelling van een verdwaalde fietser uit Groningen die zich afvroeg in welk dorp hij was beland. Hij keerde huiswaarts met een informatieve fietsroutefolder, zodat hij voortaan wel weet in welke richting hij fietst. Overigens kon men ook de molens De Kievit en de Westerhornermolen in Grijpskerk bezoeken gedurende de Nationale Molendagen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here