Bert Nederveen

0
61

ZUIDHORN – Goede berichten vanuit Zuidhorn, waar wethouder Bert Nederveen door zijn partij wordt gezien als de ideale kandidaat om deze functie ook uit te oefenen in de toekomstige gemeente Westerkwartier. ChristenUnie Westerkwartier maakte recent de concept-kieslijst bekend met daarop de kandidaten die de partij tot haar beschikking heeft als mogelijk raadslid. Nummer één op de lijst is Peter Holsappel uit Niebert, momenteel fractievoorzitter van de CU in de gemeente Marum. Verder vinden we vanuit het Streekgebied bovenaan de kieslijst Alex Steenbergen terug op de derde plaats, de Grootegaster wethouder Mark de Haan op vier en Arina Havinga-Rook op plek vijf. De kieslijst wordt afgesloten door Bert Nederveen, die dus ook het wethouderschap op zich zal nemen mocht de ChristenUnie deel gaan uitmaken van het nieuw te vormen college. “Ik ben erg blij en dankbaar dat het bestuur van de afdeling Westerkwartier van de ChristenUnie heeft uitgesproken dat ze graag willen dat ik in 2019 dat ambt van wethouder in de nieuwe gemeente ga voortzetten”, vertelt Nederveen. Na twee perioden Zuidhorn zou een derde periode misschien ‘meer van hetzelfde’ zijn, maar door de herindeling zijn er mooie nieuwe uitdagingen, voor mij persoonlijk, maar ook voor alle andere medewerkers en bestuurders. Ik ben enthousiast. Al wil ik er wel bij zeggen dat het tot dusverre gaat over een concept-kieslijst. Onze leden moeten zich nog uitspreken.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here