Koopjesjagers weten gezellige Jaarmarkt Grootegast te vinden

0
65

GROOTEGAST – Van de LEGiO-tour, via kinder- en oudermiddagen en autotochten naar de jaarmarkt. Grootegast vierde afgelopen week feest en dat mocht men weten. Zeker op de laatste dag, want het licht ging niet eerder uit voordat er een bomvolle zaterdag was afgewerkt met een Oldtimer Trekker Toertocht, veel livemuziek en een drukbezochte jaarmarkt. Want ook dit jaar snuffelden koopjesjagers weer fanatiek door de aangeboden snuisterijtjes en koopwaar op zoek naar hét koopje van de dag. Veelal met succes, want er waren louter blije mensen te vinden op de markt. Al kan dat natuurlijk ook zijn gekomen door de vrolijke muzikale omlijsting van onder meer Gert van Essen, Melissa en Leo Klok.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here