Jubileumreis senioren Oldehove e.o.

0
41

OLDEHOVE – Voor de 60ste keer is er een seniorenreis georganiseerd voor 65-plussers in Oldehove, Niehove, Saaksum, Lauwerzijl en Kommerzijl. Met een volle bus werd dit jaar koers gezet naar de orchideeënhoeve in Luttelgeest. Het hoeft geen betoog dat genoten werd van de bloemenpracht, de enorme vissen, maki’s en vlinders. In de middag werd er gevaren in Giethoorn en het Natuurgebied De Wieden. Reeds zestig jaar wordt de busreis tot volle tevredenheid uitgevoerd door Dalstra Reizen in Surhuisterveen. Ter afsluiting van deze dagtrip worden de busreizigers standaard gastvrij ontvangen bij Zalencentrum Balk in Zuidhorn. De seniorenreis is een jaarlijks, geheel verzorgd uitstapje voor mobiele en iets minder mobiele mensen, waarbij het sociale aspect centraal staat. Dit evenement, georganiseerd door vrijwilligers, is al 60 jaar een succes.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here