Fietsclinics in de gemeente Zuidhorn

0
46

STREEK – De fiets is onmisbaar voor veel Nederlanders. Helaas gebeuren er nog veel ongelukken als gevolg van onveilig fietsgedrag. De campagne Groen Licht heeft als doel om hier wat aan te doen. Inwoners van de provincie Groningen worden daarom bewuster gemaakt van wat zij zelf kunnen doen om weer veilig thuis te komen. Samen met ZorgSaam Oldehove, de MBvO clubs, de buurthuiskamer Aduard en de Stichting Welzijn gemeente Zuidhorn worden er in de gemeente Zuidhorn verschillende fietsclinics georganiseerd. Op maandagmiddag 28 mei 2018 start een clinic vanaf 13.45 tot 16.00 uur bij sporthal de Kooi te Oldehove. Woensdagochtend 30 mei vanaf 9.15 – 12.00 uur is de clinic in Aduard bij MFC de Meeden en vrijdagochtend 1 juni vanaf 9.15 tot 12.00 uur bij de sporthal de Bokkediek in Grijpskerk. Deelname is gratis en de fietsclinic is voor 70 – plussers, maar ook 60 – plussers zijn van harte welkom. De clinic is gericht op zowel stadsfietsen als e-bikes. Het is de bedoeling dat u uw eigen fiets meeneemt. Deelnemen in Oldehove? Aanmelden kan bij Harry Rook, 06 – 22607318. Voor deelnemen in Aduard kunt u bellen met Loes Lestestuiver, 06 – 25475198 en voor deelnemen in Grijpskerk kunt u contact opnemen met Joke Giethoorn, 06 – 82804461 of mailen met Astrid Witte, astrid@witteborgsport.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here