Nienoord Truckers bezorgen cliënten van de Zijlen een stralende dag

0
73

STREEK – Elk jaar kijken ze er naar uit. De dag dat cliënten van de Zijlen uit het hele Westerkwartier mee mogen met de Nienoord Truckers tijdens hun rondje door de mooie omgeving van het Westerkwartier en Noordenveld. Een dag die vanwege de grote hoeveelheid brede glimlachen niet anders kon dan stralend verlopen. Want niet alleen de chauffeurs en de cliënten hadden er ongelooflijk veel zin in, ook het weer speelde graag haar rol in het geheel om er wederom een geslaagde en bovenal onvergetelijke dag van te maken. Maar liefst 170 (!) chauffeurs toonden zich bereid om mensen met een verstandelijke beperking mee te nemen in hun vrachtwagens. Rond de klok van negen uur vertrok het konvooi om vier uur later feestelijk te worden onthaald bij Wegrestaurant In De Klaver in Niebert.  Daar werd het feest vrolijk voortgezet met diverse activiteiten en live muziek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here