Burgemeester De Vries-Leggedoor bezoekt verschillende echtparen voor diverse jubilea

0
10

ZUIDHORN – Een drukke donderdag voor burgemeester Greetje De Vries-Leggedoor. Voorafgaand aan het Vrijwilligersfeest van de gemeente Zuidhorn bezocht zij meerdere echtparen in verband met hun huwelijksjubileum. Het eerste bezoek was bij echtpaar Sijtsma – Watering in verband met hun 60-jarig huwelijk. Het echtpaar is getrouwd op 19 mei 1958 te Schiermonnikoog. Hierna bezocht de burgemeester het echtpaar Sikkema – Van der Meer voor hun 65-jarig huwelijk. Dit stel trouwde op 19 mei 1953 te Aduard. Tot slot was de burgemeester ook te gast bij het echtpaar Boersema – Louwes in verband hun 65-jarig huwelijk. Echtpaar Boersema – Louwes is op 21 mei 1953 te Leek getrouwd. Eén keer diamant en twee keer briljant, vele jaren vol geluk waarop hopelijk nog vele meer mogen volgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here