Rogier van ’t Land lijsttrekker D66

0
28

WESTERKWARTIER – Rogier van ”t Land is na een herverkiezing gekozen als lijsttrekker van D66 Westerkwartier. Hij behaalde 18 van de in totaal 31 uitgebrachte stemmen. Deze herverkiezing was nodig omdat Harrie Rutgers, die in maart nog door de leden tot lijsttrekker was gekozen, helaas moest besluiten zich terug te trekken. Voor die verkiezing hadden zich evenwel nog twee kandidaten gemeld: Denny Boersma en Rogier van ’t Land. Beide kandidaten bleken bereid om hun kandidatuur te handhaven voor een herverkiezing. Rogier van ’t Land, die in Aduard woont en voor de Rijks Universiteit werkt en met procesverbetering en automatisering de facilitaire ondersteuning helpt, was vanaf zijn studententijd in Enschede politiek betrokken. Hij stelde zich beschikbaar omdat hij verwacht een goede bijdrage te kunnen leveren aan het team, dat eerst campagne voert om daarna met zoveel mogelijk mensen in de raad te komen. Hij vindt het belangrijk dat D66 in het Westerkwartier op de kaart wordt gezet als een progressieve, innovatieve en duurzame partij, die inwoners de ruimte geeft. Daarnaast  is het volgens hem van belang dat heel scherp in de gaten moet worden gehouden dat de doelstellingen voor de heringedeelde gemeente straks ook worden gehaald.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here