Hamburgers en motoren

0
25

BUITENPOST – De feestweek van Buitenpost is begonnen! En hoe anders dan met motoren en hamburgers. Op dag twee van de feestweek verzamelden vele motorliefhebbers zich bij Kobutex voor een inmiddels traditionele motortoertocht. Daar werd gezellig bijgepraat over veelal motorzaken, onder het genot van een hamburger en een verfrissend drankje. Na de tocht bleef het nog lang onrustig aan de Oost, want ook de nababbel is inmiddels net zo traditioneel als de tocht zelf die haar eerste lustrum vierde. Morgen eindigt de feestweek met onder meer de altijd gezellige jaarmarkt, de 65e editie van het concours hippique en de natuurmarkt bij De Kruidhof, alvorens de vuurwerkshow op de ijsbaan het festijn afsluit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here