Vereniging Sterk Westerkwartier voor referenda

0
16

MARUM – Vrijdag werden de statuten ondertekend van de lokale politieke partij Sterk Westerkwartier. De officiële handeling, waarmee Sterk Westerkwartier een feit is, vond plaats in Marum bij notaris P.K. de Boer in Marum. Voor de oprichting tekenden bestuursvoorzitter Gert van Werven, secretaris Ria Stomphorst en penningmeester Jan Aalders. “Er is gekozen om van Sterk Westerkwartier een vereniging te maken”, vertelt Arnold Bloem. “Leden kunnen daardoor gemakkelijk mee beslissen en hebben een belangrijke stem.” In de statuten is dan ook opgenomen dat er binnen de vereniging referendums kunnen worden georganiseerd om te peilen welke route de meerderheid van de club wenst te nemen. Tevens maakte de partij een aantal namen bekend die zich bij Sterk Westerkwartier hebben aangesloten. Onder meer René de Vink (Opende), Ursula Appolt (Visvliet), Aljo Buiter (Zuidhorn) en Dick Bins (Noordwijk) zullen een rol gaan spelen naast de reeds bekend gemaakte namen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here