IVN-gidsen nemen wandelaars mee

0
49

OLDEKERK – Elke week nemen de IVN-gidsen Jannie Reinders en Herman Woltjer wandelaars mee langs de mooiste plekjes van Oldekerk en Doezum. De ene week wordt er een rondje door en om Doezum gelopen, terwijl de andere week het schitterende Oldekerk wordt bezocht. Al ruim een jaar lang verzorgen Reinders en Woltjer de rondes waar inmiddels een fanatieke en trouwe clubs wandelaars aan meedoet en geniet van de natuur in deze dorpen. Afgelopen week was het de beurt aan Oldekerk, zoals in alle even weken. De Streekkrant sloot gezellig aan en liep een –klein- stukje mee, lekker recreatief en luisterend naar de onderwijzende woorden van het tweetal kenners. Want wie goed oplet, werkt behalve aan zijn of haar conditie ook aan de algemene kennis van de natuur. Een echte win-win situatie dus.

 

 

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here