Lijsttrekkersdebat voor het Westerkwartier

0
69

WESTERKWARTIER – Dinsdag 13 november organiseren De Krant en de Streekkrant het Grote Lijsttrekkersdebat van het Westerkwartier. Op dit moment zijn er negen partijen die lijken te gaan meedingen naar de 33 beschikbare raadszetels. Zij kruisen vanaf 20.00 uur de spreekwoordelijke degens in het RodenburgTheater (Agora) te Leek over actuele onderwerpen die spelen in het Westerkwartier. Gaan we na de herindeling wel of niet winkelen op zondag? Hoe denken de partijen over het realiseren van sociale huurwoningen in de nieuwbouwwijken? En wat gaat er gebeuren met de voorzieningen voor ouderen in de nieuwe gemeente, het openbaar vervoer en het welzijnswerk? Graag vernemen wij ook van u, de lezer en inwoners van het Westerkwartier, wat u belangrijk vindt en wat u bezig houdt. Heeft u nog een onderwerp dat zeker niet onbehandeld mag blijven deze avond; mail deze dan naar richardlamberst@media-totaal.nl. Uiteraard bent u ook van harte welkom op 13 november in het Leekster RodenburgTheater, waar het publiek de gelegenheid krijgt om de dames en heren lijsttrekkers zelf aan de tand te voelen en vragen te stellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here