Inschrijving Autocross Surhuisterveen geopend

0
96
SURHUISTERVEEN- Op zondag 2 september is het weer crossen geblazen aan de Blauwhuisterweg in Surhuisterveen. Voor organisator Autosport Noord de vijfde wedstrijd van dit seizoen welke meetelt voor het clubkampioenschap.

In de regioklasse  verschijnen verschillende lokale rijders aan de start. Voor deze klasse geldt dat de auto een standaard carrosserie moet hebben en de motor maximaal 6 cilinders mag hebben. 4 Wielaandrijving, turbo en drukvulling zijn niet toegestaan in deze klasse. De rijder komt uit de gemeente Achtkarspelen of binnen een straal van 25 kilometer van Surhuisterveen. Voor de dames is er een aparte klasse. Ook zullen de supersnelle sprinters en kevers hun opwachting maken en voor mooie wedstrijden zorgen.

De overige klassen zijn de junioren, standaard tot 1800 cc, standaard tot 2000 cc, opstap en de vrije standaardklasse. Voor meer informatie, reglementen en opgave: Telefoonnummer 06-23638244 tussen 19.00 – 21.00 uur (niet op zondag) of via opgaveautocross@live.nl of via facebook AsnHofstra

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here