Heerlijk wandelen op mooiste dag van het weekend

1
116

LUTJEGAST – Je moet soms wat geluk hebben. Dat zullen de organisatoren van de Zomerwandeltocht zicht ook hebben gerealiseerd. Afgelopen zaterdag vertrok de wandeltocht vanaf dorpshuis Kompas te Lutjegast. De wandelaars – die konden kiezen voor afstanden van respectievelijk 5, 10, 15, 20 en 25 kilometer – trokken door de prachtige Westerkwartierse omgeving. Vanuit het dorp gingen zij rechtstreeks het buitengebied in, waar men gelukkig op goed weer werd getrakteerd. Kortom: het was heerlijk nazomeren in Lutjegast, waar de wandelaars met volle teugen genoten!

1 REACTIE

  1. Good day! Do you use Twitter? I’d like to follow you if
    that would be okay. I’m absolutely enjoying your blog and look forward to new posts.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here