Penrose Poëziefestival Grijpskerk boeit vele bezoekers

0
55

GRIJPSKERK – In het Bakkerscafé te Grijpskerk werd afgelopen weekend alweer het 5e Penrose Poëziefestival georganiseerd. De deelnemers – afkomstig uit de wijde omgeving van het Westerkwartier en zelfs uit Amsterdam – maakten het festival tot wat het moest zijn: een cultureel hoogtepunt. Op een leuke en laagdrempelige manier, bracht het festival poëzie naar de mensen. Hiermee liet de organisatie nog maar eens zien dat poëzie geen elitair gebeuren is, maar juist heel dicht bij de mensen staat. De bezoekers genoten in ieder geval met volle teugen. Het kan haast niet anders, of ook volgend jaar zal het poëziefestival weer plaatsvinden. En ook dan zal worden aangetoond hoe mooi, verbindend en intrigerend poëzie kan zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here