Bart Brandts Buys

0
12

ZUIDHORN – Je kon er op wachten dat de immer enthousiaste Bart Brandts Buys ‘in beeld’ kwam bij de Streekkrant. Momenteel is Bart druk bezig met de Kinderspelweek die op handen is. Volgende week, vanaf maandag 27 augustus, barst die namelijk weer los. En de vrijdag daarvoor wordt nog snel even een vrijwilligersavond gehouden. Een soort reünie/feestavond voor alle vrijwilligers die de afgelopen veertien edities (en de komende) hielpen bij het goed laten verlopen van de Spelweek. Zelf begon Bart ook als vrijwilliger bij de Spelweek in Zuidhorn. Inmiddels is hij in dienst bij SWgZ en heeft hij van zijn passie zijn beroep weten te maken. ‘Ik was zestien toen ik begon als vrijwilliger. Dat is nu vijftien jaar geleden. Reken maar uit’, lacht Bart, die (ondanks een bezoek aan Lowlands) even tijd vrijmaakte om met de Streekkrant te babbelen. Tijd vrijmaken om activiteiten onder de aandacht te brengen, is ‘part of the job’. En dus doet hij dat fanatiek.
De ene keer gaat dat over het belang van bewegen (Bart is immers buurtsportcoach), de andere keer (zoals nu) om de Streekkrant erop te attenderen dat er een vrijwilligersavond plaatsvindt. En die verdient natuurlijk aandacht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here